Cine sunt eu? - o scurtă biografie

Născută în 10 ianuarie 1977, la Galați, sub numele de Raluca Vrabie.

2003: Capătă formă primul roman scris, intitulat Privilegii, care aparține genului literar historical-romance.

2005-2006: Sunt terminate următoarele două romane historical: Deziluzii și Umbra Nopții.

2007: Văpaia Soarelui, roman historical. În noiembrie este tipărit romanul Umbra Nopții, sub pseudonimul de Anna Butner, la editura Pompidu din Galați, urmată în 7 noiembrie de lansarea oficială în cadrul UMF Târgul Mureș. Apariția acestui roman este mediatizată în ziarul Raid din Galați, în 26 noiembrie, și este publicat primul interviu în ziarul Cuvântul liber, în 19 decembrie 2007.

2008: Regăsire și Când dragostea ucide..., romane historical.

2009: Fără Regrete, roman historical, Crepuscul, roman fantasy.

2010: Refugiul, primul volum al trilogiei fantasy, intitulată Tărâmul Tăcerii. În cadrul unei ediții speciale a revistei Richterapia este publicat un articol legat de activitatea de scriitor.

2016: Începe colaborarea cu editura Celestium din Oradea și sunt editate romanele Privilegii, Deziluzii și Regăsire. Lansarea oficială a acestora are loc la Brașov, în luna septembrie, în cadrul galeriei de artă Ora 0.

2017: În ianuarie apare o nouă ediție a romanului Umbra Nopții. În luna februarie începe o nouă colaborare cu editura Librex Publishing din București. Este terminat cel de-al doilea volum al trilogiei Tărâmul Tăcerii, Născuți sub zodia tăcerii, toate romanele sunt reeditate și are loc lansarea oficială a acestora în 25 noiembrie, în incinta Romexpo din București, în cadrul târgului de carte Gaudeamus, ediția a XXIII-a.

2018: Apare ultima carte a trilogiei Tărâmul Tăcerii, Dulcele sărut al morții, ce cuprinde două volume și care s-a bucurat de o lansare oficială în trei orașe: Brașov (15 noiembrie), în cadrul galeriei de artă Ora O, Târgul Mureș (16 noiembrie), în Sala de Festivități a UMF, și București (17 noiembrie), în sala Montreal a hotelului Pullman, World Trade Center Bucharest.

2020: În luna iulie iese de sub tipar Trandafirul scoțian, roman de epocă, a cărui apariție continuă seria Nestematelor, în care sunt incluse restul romanelor historical, cu excepția celui intitulat Fără regrete.

În prezent, locuiesc împreună cu fiica, mama și prietenul meu, profesez ca farmacist și mă bucur de fiecare clipă liberă pe care o pot dedica scrisului.

Vă mulțumesc cu o reverență, 

a dumneavoastră,

Raluca Butnariu

Comentarii

Postări populare